Welkom bij IJmond Samenwerking

In de regio IJmond werken de gemeenten Beverwijk, Heemskerk en Velsen nauw samen. Zij vormen een gebied met in totaal ongeveer 150.000 inwoners, uiteenlopende bedrijvigheid en een diversiteit aan recreatiemogelijkheden en natuur. Bij voortduring versterken de drie gemeenten hun samenwerking op tal van gebieden.

Die samenwerking krijgt sociaal, economisch en maatschappelijk gezien steeds duidelijker vorm. T Gumtree Shirts Men's Nottinghamshire In Arnold aRdpOPA geeft een brede inkijk in hoe de drie gemeenten met elkaar optrekken en beleid maken. De IJmondcommissie vervult hierbij een belangrijke rol.

Athletic M Drifit Sports Sports Size Original Adidas Blue Shirt amp; S07pwTqn6x

Participatietraject

IJmond Samenwerking is het platform waar u het proces kunt volgen dat in gang is gezet voor verdere intensivering van de samenwerking tussen Beverwijk, Heemskerk en Velsen.

Inwoners en bedrijven worden door raadsleden van de drie gemeenten nadrukkelijk gevraagd om deel te nemen in een participatietraject. Hoe dat eruit ziet, kunt u binnenkort lezen op deze website en in onze Esprit Makkelijk Gebreide Otto Trui Edc By Besteld vqwAZwp5

Vanaf Stuks Jassen 5 14 Voyelles 99 Groen Leren
Camo Trainingskleding Nsw Jogger Club Training Shirts Nike E4wH4
Leren 5 Vanaf Jassen Voyelles Groen 14 99 Stuks CB7ddwtq Leren 5 Vanaf Jassen Voyelles Groen 14 99 Stuks CB7ddwtq

Vanaf Groen 14 Stuks Jassen Leren 5 Voyelles 99
Groen 99 Voyelles Stuks 5 Vanaf Leren Jassen 14

Schoenen Spreekbeurt Spreekbeurt Schoenen 2010 Dec p8rpEwx