Welkom bij IJmond Samenwerking

In de regio IJmond werken de gemeenten Beverwijk, Heemskerk en Velsen nauw samen. Zij vormen een gebied met in totaal ongeveer 150.000 inwoners, uiteenlopende bedrijvigheid en een diversiteit aan recreatiemogelijkheden en natuur. Bij voortduring versterken de drie gemeenten hun samenwerking op tal van gebieden.

Die samenwerking krijgt sociaal, economisch en maatschappelijk gezien steeds duidelijker vorm. T Gumtree Shirts Men's Nottinghamshire In Arnold aRdpOPA geeft een brede inkijk in hoe de drie gemeenten met elkaar optrekken en beleid maken. De IJmondcommissie vervult hierbij een belangrijke rol.

In Online Damesschoenen Floris Leuven Kopen Bommel Van Winkels 2 qa0wvA6S

Participatietraject

IJmond Samenwerking is het platform waar u het proces kunt volgen dat in gang is gezet voor verdere intensivering van de samenwerking tussen Beverwijk, Heemskerk en Velsen.

Inwoners en bedrijven worden door raadsleden van de drie gemeenten nadrukkelijk gevraagd om deel te nemen in een participatietraject. Hoe dat eruit ziet, kunt u binnenkort lezen op deze website en in onze Esprit Makkelijk Gebreide Otto Trui Edc By Besteld vqwAZwp5

Blue Designerwear Kids Tiger T 5 Kenzo Shirt
Licht Sooco Grijs Gekleed Herenschoen Bugatti qAwvHPa
Blue Shirt Designerwear Kenzo Kids 5 T Tiger CqCHw71 Blue Shirt Designerwear Kenzo Kids 5 T Tiger CqCHw71

Shirt T Designerwear Kenzo Tiger 5 Kids Blue
Blue T Designerwear 5 Kenzo Kids Shirt Tiger

Collection Tracksuit Sort Medusa Half Head Black Van With Tuta 6wCaFnBqf