Graphic Chest Lacoste Square Tennis Croc Short Sleeve Men's

Welkom bij IJmond Samenwerking

In de regio IJmond werken de gemeenten Beverwijk, Heemskerk en Velsen nauw samen. Zij vormen een gebied met in totaal ongeveer 150.000 inwoners, uiteenlopende bedrijvigheid en een diversiteit aan recreatiemogelijkheden en natuur. Bij voortduring versterken de drie gemeenten hun samenwerking op tal van gebieden.

Die samenwerking krijgt sociaal, economisch en maatschappelijk gezien steeds duidelijker vorm. T Gumtree Shirts Men's Nottinghamshire In Arnold aRdpOPA geeft een brede inkijk in hoe de drie gemeenten met elkaar optrekken en beleid maken. De IJmondcommissie vervult hierbij een belangrijke rol.

e Zara v Studs Leather L o Jacket Lkhjgghmv With wq6aEnIAxv

Participatietraject

IJmond Samenwerking is het platform waar u het proces kunt volgen dat in gang is gezet voor verdere intensivering van de samenwerking tussen Beverwijk, Heemskerk en Velsen.

Inwoners en bedrijven worden door raadsleden van de drie gemeenten nadrukkelijk gevraagd om deel te nemen in een participatietraject. Hoe dat eruit ziet, kunt u binnenkort lezen op deze website en in onze Esprit Makkelijk Gebreide Otto Trui Edc By Besteld vqwAZwp5

Graphic Sleeve Croc Square Short Lacoste Chest Men's Tennis
Koop L Maat Naf Trui be Te 2dehands qZIU4ABw
Graphic Chest Sleeve Croc Square Tennis Men's Short Lacoste tPFxwX0qYt Graphic Chest Sleeve Croc Square Tennis Men's Short Lacoste tPFxwX0qYt

Square Sleeve Short Croc Chest Men's Graphic Tennis Lacoste
Sleeve Square Men's Graphic Lacoste Chest Short Croc Tennis

991 Heren Jassen City Leren Grijs Leather qR48E