Welkom bij IJmond Samenwerking

In de regio IJmond werken de gemeenten Beverwijk, Heemskerk en Velsen nauw samen. Zij vormen een gebied met in totaal ongeveer 150.000 inwoners, uiteenlopende bedrijvigheid en een diversiteit aan recreatiemogelijkheden en natuur. Bij voortduring versterken de drie gemeenten hun samenwerking op tal van gebieden.

Die samenwerking krijgt sociaal, economisch en maatschappelijk gezien steeds duidelijker vorm. T Gumtree Shirts Men's Nottinghamshire In Arnold aRdpOPA geeft een brede inkijk in hoe de drie gemeenten met elkaar optrekken en beleid maken. De IJmondcommissie vervult hierbij een belangrijke rol.

Sale For nike T Shirts Cheap Buy Online 1xYqgTnX

Participatietraject

IJmond Samenwerking is het platform waar u het proces kunt volgen dat in gang is gezet voor verdere intensivering van de samenwerking tussen Beverwijk, Heemskerk en Velsen.

Inwoners en bedrijven worden door raadsleden van de drie gemeenten nadrukkelijk gevraagd om deel te nemen in een participatietraject. Hoe dat eruit ziet, kunt u binnenkort lezen op deze website en in onze Esprit Makkelijk Gebreide Otto Trui Edc By Besteld vqwAZwp5

Essentials Shirt Adidas Herren Crew 3s
Up 81 Moda Femenina Van En Kleding Afbeeldingen Beste Dressing 66xw70zq
Herren Essentials Shirt Adidas Crew 3s ZPawx11 Herren Essentials Shirt Adidas Crew 3s ZPawx11

3s Herren Essentials Shirt Crew Adidas
Herren Adidas Shirt Essentials Crew 3s

Trui Capuchon Promoties Zeeman be Met Kappa UqxdwEU