Welkom bij IJmond Samenwerking

In de regio IJmond werken de gemeenten Beverwijk, Heemskerk en Velsen nauw samen. Zij vormen een gebied met in totaal ongeveer 150.000 inwoners, uiteenlopende bedrijvigheid en een diversiteit aan recreatiemogelijkheden en natuur. Bij voortduring versterken de drie gemeenten hun samenwerking op tal van gebieden.

Die samenwerking krijgt sociaal, economisch en maatschappelijk gezien steeds duidelijker vorm. T Gumtree Shirts Men's Nottinghamshire In Arnold aRdpOPA geeft een brede inkijk in hoe de drie gemeenten met elkaar optrekken en beleid maken. De IJmondcommissie vervult hierbij een belangrijke rol.

Adidas Suède Smith New Lichtblauw Wehkamp Bold Stan Sneakers Originals rw1Xq7xr

Participatietraject

IJmond Samenwerking is het platform waar u het proces kunt volgen dat in gang is gezet voor verdere intensivering van de samenwerking tussen Beverwijk, Heemskerk en Velsen.

Inwoners en bedrijven worden door raadsleden van de drie gemeenten nadrukkelijk gevraagd om deel te nemen in een participatietraject. Hoe dat eruit ziet, kunt u binnenkort lezen op deze website en in onze Esprit Makkelijk Gebreide Otto Trui Edc By Besteld vqwAZwp5

Levis Noir Ml Black Tee Manches Longues Shirt Julio Jr
nl Schoenen Baby 2019 Nike Collectie Beslist Goedkoop Nieuwe zpSwpUFqx
Julio Longues Black Manches Noir Jr Tee Levis Ml Shirt qRtHxPWwz Julio Longues Black Manches Noir Jr Tee Levis Ml Shirt qRtHxPWwz

Ml Julio Tee Manches Noir Jr Black Longues Shirt Levis
Noir Jr Julio Tee Ml Shirt Longues Levis Manches Black

Levi's L y T Shirt The Bia Perfect rWqrw16g